Koster campsitesDet kommer meget an på flere forskellige ting, som for eksempel hvilken type overnatning man har behov for, og tidspunktet på året for besøget. Derudover har campingpladsens lokalitet og ikke mindst popularitet stor betydning for den endelige pris.
Priserne i Danmark varierer meget, og i højsæsonen kan man sagtens opleve priser fra en 70-80 kroners penge for en overnatning, og helt op til en 5-600 kroner.

Hvor Feddet camping i Faxe i højsæsonen kan prale af at være en af Danmarks dyreste, med en overnatningspris på 555 kroner, er det TopCamp Nordstrand i Frederikshavn, som med 520 kroner, tager mest for en overnatning i lavsæsonen. Man får til gengæld også stort udvalg af aktiviteter, da der tilbydes hoppepude, legeplads, petanque, minigolf og bordtennis, og det er kun en lille del af det store udvalg, som man har.

I den billige ende af skalaen tilbyder Stenbjerg Camping overnatninger fra 80 kroner hele sæsonen rundt. Man må så acceptere, at beliggenheden i Snedsted måske ikke er den allermest ideelle, men omvendt tilbyder pladsen både boldbane og legeplads, og der findes flere cykel- og vandreruter i området, ligesom der for fiskeentusiasterne er rig mulighed for at få afprøvet talenterne i de nærliggende søer eller ved havet.

På Sjælland er det Rosenholm Camping, som rangerer som en af de billigste og udover boldbane og fiskeri, både har minigolf og mulighed for windsurfing på programmet. Her tilbydes dog ingen legeplads, hvorfor det måske ikke er den bedst egnede, hvis man medbringer børn.

Derudover er det stærkt anbefalelsesværdigt, at man tjekker faciliteterne ud, inden man bestiller opholdet. Er der baderum på stedet, hvor meget de koster, er der mulighed for at vaske tøj eller gryder, potter og pander, eller er madlavning udelukket? I så fald skal man tillægge ekstra udgifter, hvis der skal foretages restaurantbesøg eller lignende.